Tillbaka

Dina sparade favoriter

Välj genrer

Innehåll du favoritmarkerar kommer hamna här.
Klicka på stjärnsymbolen på innehållets sida för att spara det.

Timo sjunger Ted

1h 55 min

”I år hör vi när landets sköraste röst tillika explosivaste liveartist blåser dammet av några av våra vackraste melodier och mest älskade texter”. (LiveNation)

 

Här framförs Kenneth och Ted Gärdestads texter och musik i Timo Räisänens tolkningar, tillsammans med Göteborgs Symfonikers mäktiga sound, i arrangemang av Martin Schaub.

 

Program: Viking – Sol, vind och vatten – Sommarlängtan – Kom i min fantasi – I den stora sorgens famn – Äntligen på väg / Ett stilla regn – Eiffeltornet – Universum – Kejsarens kläder – Buffalo Bill – Helena – Jag vill ha en egen måne – Take me back to Hollywood – Nobody loves you now – Angela – Jag ska fånga en ängel – Himlen är oskyldigt blå – Satellit – När showen är slut

 

”… aldrig i närheten av Teds väna stämma. Istället med en intensitet som nästan vänder ut och in på skinnet. … En entertainer, en komiker som lockar till massa skratt, och hinderslöst för publiken in i det sällsamma allvaret som också genomsyrar Kenneth Gärdestads texter. Timo passar första refrängen i ’Satellit’ till publiken som utan att tveka gör den till ett körverk. När de sista tonerna till ’Himlen är oskyldigt blå’ klingar ut på Martin Schaubs gitarr är helgerånet avklätt till ren och skär helgedom.” (Kristianstadbladet)