Favoriter

Rutnät Genrelista

Innehåll du favoritmarkerar kommer hamna här.

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Läs vårt senaste nyhetsbrev här.

A Tribute to Björk: Emotional Landscapes

1h 45 min • Kan ses till den 31 juli 2019

En fascinerande blandning av det hypermoderna och det uråldriga när artisterna Edda Magnason, Annie Angel och Moto Boy tolkar Björks musik – ett gåtfullt och storslaget universum. “Björk är känd för sitt kompromisslösa och originella musikskapande i gränslandet mellan pop och konstmusik, men också för sina spännande samarbeten med konstnärer från olika discipliner”, skriver GSO, och mästare på sådana gränsöverskridande konserter är dirigenten och arrangören Hans Ek som är leder Göteborgs Symfoniker och en damkör ur Göteborgs Symfoniska Kör.

 

Björks musik är en blandning av “det hypermoderna och det uråldriga”, säger arrangören och dirigenten Hans Ek. Vad menar han med det tror du?

 

 

Hur får den här musiken dig att känna? Björk är en väldigt originell artist som har tagit världen med storm. Vad är det med hennes musik som gör det? Minns du var hon kommer ifrån?

 

 

Artisterna Edda Magnason, Annie Angel och Moto Boy är lysande tolkare av Björks musik. Känner du till dem från tidigare? Edda har bl a spelat Monica Zetterlund i filmen om henne.

Dela