Favoriter

Rutnät Genrelista

Innehåll du favoritmarkerar kommer hamna här.

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Läs vårt senaste nyhetsbrev här.

LIVE 24/4 kl 20: David’s Angels

Ca 1 timme

En dedikation till människors likheter och de flöden som för oss närmare. Allt är inte alltid som det verkar. Jazzkvartetten David’s Angels ignorerar genregränser och skapar musik som fokuserar på kärnan i berättelsen. Musikerna hämtar sina influenser från olika håll av jazz, rock och avant-garde och resultatet blir ett melodiöst sound med grooves och vågade improvisationer, där rena melodier och experimentella ljudklanger skapar en symbios som både är änglalik och brutal.

 

Denna kväll släpper David’s Angels sitt fjärde album “Thanks to You” där den kanadensiska jazztrumpetaren och Grammy Award-vinnaren Ingrid Jensen gästar. Albumet handlar tacksamhet, acceptans och en ny start. Om människors likheter, vad som sammanlänkar oss och för oss närmare varandra.

 

Välkommen till en kväll med David´s Angels som vågar och berör!

 

Medverkande
Sofie Norling, röst
Maggi Olin, piano och rhodes
David Carlsson, bas
Michala Østergaard-Nielsen, trummor och slagverk

 

Konserten är gratis att ta del av, men Victoriateatern tar gärna stöd via Swish till nr. 123 374 91 73 (märk din inbetalning med ”covid19″). Du kan även köpa en stödbiljett för valfri summa eller donera via PayPal.


Text: Victoriateatern
Foto: Mohave Media

David’s Angels musik handlar tacksamhet, acceptans och en ny start. Om människors likheter, vad som sammanlänkar oss och för oss närmare varandra. Hur upplevde du musiken? Och vad anser du om musikens tema? 

 

Är vi mer lika varandra som människor än olika, vad tycker du?

 

Har du besökt Victoriateatern i Stockholm tidigare? Minns du vad du upplevde då? Hur var det att besöka Victoriateatern via skärm?

 

 

Dela