Favoriter

Rutnät Genrelista

Innehåll du favoritmarkerar kommer hamna här.

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Läs vårt senaste nyhetsbrev här.

AVICII TRIBUTE CONCERT

2h 15 min

Den 5 december 2019 arrangerade The Tim Bergling Foundation en unik konsert, den största någonsin i Aviciis namn, en minnes- och hyllningskonsert för att uppmärksamma den svenska artisten Avicii, känd och älskad över hela världen, som nyligen själv valde att avsluta till liv. I konserten medverkar artister som David Guetta, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike med flera.

 

The Tim Bergling Foundation startades av Aviciis, Tim Berglings, föräldrar i syfte att öka kunskap och medvetenhet om psykisk ohälsa. Läs mer och stöd arbetet här.

 

 

Avicciis, Tim Berglings, musik är känd och älskad över hela världen – känner du igen några av låtarna?

 

 

Vad tänker du om att en så ung artist tar sitt liv, endast 29 år gammal? Hur kan man prata om självmord och psykisk ohälsa idag? Har du själv några berättelser kring detta?

 

 

År 2013 kom debutalbumet “True” som nådde topp 10-placeringar i fler än 15 länder och från vilket låten “Wake Me Up” kom att toppa de flesta listor i Europa. Den låg 14 veckor i rad på Billboards lista för dans-/elektronisk musik, och den blev den mest spelade låten på Spotify under en period. Vilken framgång! Har du hört låten? Vad tänker du om en sådan raketkarriär?

Dela